Tjänster

Försäljning och installation


Pooltak av aluminiumkonstruktion i kanalplast eller klarplast som håller i många år. Finns i många olika modeller. Se mer på www.gullbergjansson.se 

Värmepumpar i olika storlekar med 7 års kompressor garanti på utvalda modeller från marknadsledande Gullberg&Jansson.  Se mer på www.gullbergjansson.se.

Zabra pooltäckning. Se mer under Zabra.

Pooltäckning såsom ribbtäckning och lamelltäckning. Även enklare överdrag.

Cirkulationspumpar, sandfilter, saltklorinatorer etc. i alla storlekar.

Du väljer om du vill ha produkterna monterade på plats eller göra monteringsarbetet själv.

Poolkemi har jag till försäljning.

Kontakta mig gärna för konsultation.

Renovering

Jag utför renovering av de flesta typer av swimmingpooler. Du kanske har en befintlig pool som är i behov av renovering som t.ex. byte av liner översyn av sandfilter, pump etc.  Kontakta mig så diskuterar vi dina önskemål.

Prisindikation (totalentreprenad) för linerbyte poolstorlek 4x8m 20-25000:- inkl.moms för en enfärgad liner.  Normalt sett går det alldeles utmärkt att byta liner utan att ta bort eventuell sarg. Var ute i god tid vid linerbyte. Leveranstiden ligger på 4-6 veckor. Att byta liner går normalt på 2 dagar.  Kontakta mig för mer info.

Öppning och stängning

Många av mina kunder uppskattar att få hjälp med skötseln av sina pooler.  Jag åtar mig att stänga ner poolen för vintern och öppna upp den på våren, vilket jag redan gör till ett 50-tal kunder varje år. Vi kommer överens om en tidpunkt för öppning respektive stängning. Kostnad/gång från 1200:- - 2500:-. Kostnaden beror på lite olika parametrar såsom poolstorlek, plåttäckning, tömning av sandfilter och pump etc. I samband med besök levererar jag kemikalier kostnadsfritt. Kontakta mig för mer info.

Referenser

Kontakta mig gärna. Kanske finns det en pool i din närhet som jag renoverat.